آلو

آلو

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات فرمت فایل word و قابل ویرایش و پرینت تعداد صفحات: 10 انتخاب و گزينش آماده سازي گونه هاي ژاپني گونه هاي اروپايي گونه هاي پيوندي اگر آلو بصورت تازه و از درخت مصرف شود خوشمزه تر است اما به صورت خشک شده نيز خوراک مختصر خوبي محسوب مي شود. اثر فيبر اين ميوه در بدن انسان که از ديربازشناخته شده به علت وجود ماده اي در پوست آلو است که مسئول اين عملکرد مي باشد.اگر پوست آلو راجدا کنيد تاثير اين فيبراز بين مي رود اما همچنان تامين کننده مواد غذايي مي باشد. قبل …