دانلود بهبود خواص ارگانولپتيكي نان با استفاده از آب پنير

دانلود بهبود خواص ارگانولپتيكي نان با استفاده از آب پنير

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات فرمت فایل word و قابل ویرایش و پرینت تعداد صفحات: 11 بهبود خواص ارگانولپتيكي نان با استفاده از آب پنير چكيده نان و محصولات آردي مهمترين منبع غذايي مردم ايران است. در چند سالة اخير، مصرف نان به دلايل متعدد منجمله بالا رفتن هزينة ساير مواد غذايي افزايش قابل ملاحظه اي يافته است. بديهي است با توجه به محدوديت منابع و عدم امكان تأمين مواد غذايي مي بايد جهت رفع نيازهاي تغذيه اي مردم بويژه اقشار كم درآمد از ساده ترين روش جهت تأمين مواد غذايي مورد نياز آنه …